Geloven Enzo

Contactgegevens

Geloven Enzo
: +31 (0)6-15354811
: info@geloven-enzo.nl

Agenda

18 april 2019
: De Passion 2019
07 t/m 11 juni 2019
: Opwekking 2019
16 juni 2019
: EO-Jongerendag

Bekijk dit eens!

Luister naar Groot Nieuws Radio

 

 


En hij zei tegen hen: ‘Trek heel de wereld rond en maak aan ieder schepsel het goede nieuws bekend. 
(Marcus 16:15 NBV)
 

God geeft ons als Christenen de opdracht om ieder mens over Hem te vertellen zodat iedereen over Hem zal horen en zal weten dat er voor hen een eeuwig en geweldig leven klaar ligt als ze God aannemen als hun persoonlijke redder en verlosser!

Evangelisatie is voor ons de belangrijkste activiteit en dit doen wij vooral in de woonplaats van ons, te weten Sneek, een heerlijk stadje in Friesland. Wij staan met de feestdagen in de stad met onze stand en gaan dan het gesprek aan met de voorbijgangers na aanleiding van het gekozen thema voor de actie. Daarnaast houden wij ook activiteiten als filmavonden, studieavonden en andere avonden om het Evangelie bekend te maken aan iedereen die het wil horen. Iedereen die hier aan mee wil werken is van harte welkom. De wereld moet weten dat Jezus voor iedereen aan het kruis is gegaan en dat er voor iedereen die in Hem geloofd eeuwig leven wordt gegeven. Daar kan geen verzekeraar tegen op! En dat is heerlijk nieuws!

Helpt u / help jij ons mee om dit heerlijke nieuws te verspreidden? Houd dan onze website in de gaten voor onze acties en doe mee!

Copyright © 2006 - D.Feenstra. Alle rechten voorbehouden.