Handige links
Gastenboek
Evenementen
Instellingen
  •   Cookie-instellingen

We hebben een blog

We hebben een blog

22 november 2016 om 19:15 in Nieuws
0 Reacties

Het stond al een tijdje op mijn wensenlijstje, een blog, maar ik was er nog niet aan toegekomen. Na een fikse update van de website en het updaten van diverse onderdelen heb ik dan nu een blog geinstalleerd!

Dit blog wil ik gebruiken om mijn verhalen/belevenissen en wat ik maar wil delen met u/jou een plaats te geven. Ik doe mijn best om regelmatig nieuwe items toe te voegen. Het is mogelijk om te reageren op de items, maar helaas nog niet om jezelf in te schijven om een email te krijgen wanneer er een nieuw item online staat. Ik doe mijn best om dat zo snel mogelijk voor elkaar te hebben.

Veel leesplezier op mijn blog!

Daniël

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Tags:
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind je van deze blog? Laat je reactie achterx
  Cookie-instellingen
Wilt u er ook een?
Geloven Enzo maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om de website steeds verder te verbeteren en voor bijv. modereren van ons gastenboek. Klik op de groene knop om alles te accepteren. U kunt uw voorkeuren instellen door op ' instellingen wijzigen' te klikken.
Lees ons cookiebeleid
                       Ik ga akkoord
                       Instellingen wijzigen